10 fede ideer til dekoration af akvarier

Hast du ein langweiliges Aquarium und möchtest, dass es fantastisch aussieht? Hier sind 10 der coolsten Dekorationsideen für Aquarien. Ideen, die du nachmachen kannst

Det bedste ved at eje en fisk er ikke kun selve fisken, men også at dekorere akvariet! 

Der er så mange fede ideer til akvarieindretning, at det kan være svært at finde ud af, hvad der vil være bedst til akvariet. Derfor har vi givet dig ti af de sejeste idéer til akvarieindretning, så du kan få din kreative saft til at flyde og akvariet til at springe.

Alle bør være rimeligt overkommelige og bør ikke kræve, at du bryder banken. Det vigtigste er trods alt kreativitet og en kunstnerisk vision for dine fisk.

Yderligere læsning: Oplive dit akvarium med nogle flotte akvariedekorationer. Find de nyeste idéer til akvarieindretning.

Vores 5 bedste ideer til dekoration af akvarier

Af alle nedenstående idéer er vores bedste idé en af de hurtigste og letteste ting, du kan tilføje til dit akvarium. Fik jeg nævnt, at det også absorberer nitrater, fosfater og andet organisk affald fra vandet.

1. Blå og lyserødt SvampeBob Paradise

Bla Og Lyserodt Svampebob Paradise
10 Fede Ideer Til Dekoration Af Akvarier 9

Den attraktive kontrast mellem de blå og lilla sten trækker straks øjet til sig. 

Farve Variationen mellem planterne giver en mere varieret farvepalet til denne ide til akvarie indretning og henleder samtidig opmærksomheden på det elskede ananas hjem, der findes under havet, en reference til den berømte børneserie Spongebob.

Broen er en anden billig funktion, som du kan tilføje til akvariet, så det ser ud som om dine fisk hver dag vandrer til og fra deres ananas hiem.

Det er et blændende akvarium, der helt sikkert vil give liv til rummet, som det står i, og samtidig gøre dien fisk glade.

Vi du have dette look? Her er, hvad du skal bruge:

 1. SvampeBob Firkantede Svampe Ananashus
 2. Lyserødt og blåt akvarie virus
 3. Lille bro ornament
 4. Flere muligheder for fysik legetøj

2. Bam-Buddha-skov

Bam Buddha Skov
10 Fede Ideer Til Dekoration Af Akvarier 10

Et lille zen akvarium med en intelligent stemning og en forskel på den sædvanlige vegetation, som man finder i akvarier.

Bambus bliver nemt i vandet og holder sig godt over tid – og er et vidunderligt element i enhver indretning.

Desuden kan dine fisk nemt svømme forbi stilkene, fordi de er kompakte, samtidig med at de stadig giver akvariet en følelse af fuld skov. Og selve Buddha’en kan findes i de fleste fiskeforretninger eller online.

Selv om de forskellige former eller positioner er forskellige, fremkalder Buddha en beroligende stemning med klarhed og stilhed. Og hvem ved, hvis du dekorerer dit akvarium med Buddha kan det give dig god karma.

Vil du have en zen-tank? Her er, hvad du skal bruge:

 1. Buddah akvarium ornamenter
 2. Bambusskud
 3. Jordfarvet strand farvet akvariegrus

3. Fra strand til jungle

Fra Strand Til Jungle
10 Fede Ideer Til Dekoration Af Akvarier 11

Det bedste ved dette akvarium er, at det giver dine fisk en smule variation. Hvis en fisk ønsker lidt plads, kan den gå til den plantefattige side af akvariet, eller hvis den ønsker at gemme sig, kan den gå ind i “junglen”.

Derfor giver det dit akvarium en dynamisk kontrast, som både du og dine fisk vil nyde.

Det bør ikke være alt for dyrt at skaffe sand og forskellige planter, da en række forskellige planter fra fiskehandlen er nok. Hvis du vil have noget mere autentisk, kan du alternativt købe levende vandplanter til at pryde dit seje akvarium.

Uanset hvad du beslutter dig for, vil dette akvarium føles som et levende portræt i dit hjem eller på dit kontor.

Vil du have dette look? Her er, hvad du skal bruge:

 1. Carib Sea Super Natural Moonlight Sand
 2. Seachem Flourite levende plantesubstrat
 3. Universal Rocks
 4. Akvarium drivtømmer
 5. 6 arter levende akvarieplanter

4. Gul ubåd

Gul Ubad
10 Fede Ideer Til Dekoration Af Akvarier 12

Det kaotiske i denne tank er det mest fascinerende ved den.

Med de mange forskellige planter og en fantastisk gul ubåd i hjørnet føles det, som om ubåden er styrtet ned på en eksotisk ø, hvilket giver akvariet en eventyrlig tone. Fiskene kan svømme rundt om planterne eller holde sig mere mod toppen for at få mere åndeplads.

Den gule ubåd er også en fin hentydning til Beatles-sangen, så hvis du er fan af dem, vil du elske denne akvarieidé.

Elsker du Beatles? Her er, hvad du har brug for:

 1. Imagitarium Yellow Submarine

5. Østlig skovferie

Ostlig Skovferie
10 Fede Ideer Til Dekoration Af Akvarier 13

Med mangfoldigheden af det, der ser ud til at være levende planter, giver dette akvarium en autentisk følelse til indretningen af ethvert rum, som jeg er sikker på, at du og dine fisk vil nyde.

Planterne vokser op til toppen af akvariet, mens kortere planter tæt på gruset giver en flot vertikal kontrast, der helt sikkert vil tiltrække øjne og nikke bifaldende til.

Det japansk udseende tempel og klippestrukturen giver tanken et gammelt udseende og giver en rolig og afslappet stemning til den overordnede æstetik.

Måske vil det koste lidt flere penge at få levende planter, men det er det hele værd, når det passer sammen med den overordnede stil i akvariet.

Vil du have dette look? Her er, hvad du skal bruge:

 1. 6 arter levende akvarieplanter
 2. Bro i den japanske have
 3. Japansk have slot

6. Super Mario-fisketank

Super Mario Fisketank
10 Fede Ideer Til Dekoration Af Akvarier 14

Gamere vil sætte pris på dette næste design.

8-bit strukturerne i trappen og slottet er kopier af de strukturer, der findes i det originale Super Mario Bros-spil. Goombas, den lille originale Mario og selv de flydende klodser og spørgsmålskasser er også en reference til det originale spil, hvilket sikkert vil få alle dine gæster til at grine, når de ser det.

Med en Super Mario Bros-inspireret tank kan du på ingen måde undgå at invitere folk over for at spille spillet, hvilket gør denne tank til en flot æstetisk tiltalende tank og en grund til at invitere folk over.

Selv om det kan være svært at finde dele af spillet at købe, kan du måske lave kopier af Lego eller andre håndværksdele af plastik.

Alt i alt er det et velindrettet akvarium, som dine fisk vil elske.

Beklager, men vores prinsesse er i en anden tank…Her er, hvad du har brug for: 

 1. Super Mario Brothers Actionfigurer sæt
 2. Klassisk Lego-sæt

Tip: Mange akvarister bruger Krylon Fusion Paint i deres akvarier til at forsegle eller male hjemmelavede dekorationer. Kyrlon Fusion findes i et par farver samt klar. Læs vores indlæg DIY Homemade Decoartion Ideas og lær, hvordan du forbereder enhver DIY-dekoration, som du overvejer at sætte i dit akvarium.

7. Flydende sten Planet Fish Tank

Vi har talt om ting til bunden af dit akvarium, men at finde dekorationer til at hænge i toppen er en genial og uhyre uudforsket idé.

Ved at hænge sten op fra toppen af netdækslet kan du give dit akvarium et udseende som en anden planet, der ikke er hæmmet af tyngdekraftens begrænsninger. Dine fisk kan svømme under, over eller rundt om stenene, og de vil sikkert blive stimuleret af det nye ved det.

Det vil du og dine gæster også være, da dette er en fantastisk idé med et akvarium, som du kan gøre meget ud af – perfekt til mandens hule!

Genskab Pandora…Her er, hvad du skal bruge:

 1. Magisk flydende havesæt fra Sun Grow

8. Aquascaping

Aquascaping
10 Fede Ideer Til Dekoration Af Akvarier 15

Det bedste ved denne tank er symmetrien. Med gangen perfekt justeret i midten og med planter, der vokser på hver side af den, får du et kunstnerisk akvarium med en smule miljøgrønt i det.

Ved at bruge ægte planter vil det være et behageligt syn at se på ægtheden, og det vil også være bedre for fiskens sundhed. Alt i alt er det en vanskelig opgave at udføre, men det er fantastisk, hvis du kan klare det.

Jeg ved, at du har lyst til at prøve det!…. Her er, hvad du skal bruge:

 1. Færdigheder
 2. Tålmodighed
 3. Og denne bog – Sunken Gardens: A Step-by-Step Guide to Planting Freshwater Aquariums 

9. Bjælkehytten

Bjaelkehytten
10 Fede Ideer Til Dekoration Af Akvarier 16

Ved at fastgøre en udhulet træstamme til dit akvarium (uanset hvor du vælger at sætte den) kan dine fisk nyde at svømme ind og ud af den, mens du nyder det smarte ordspil.

Det er nemt at tilføje, og loggen kan fås online eller i de fleste fiskeforretninger.

Hvis du har en Betta… Her er, hvad du skal bruge:

 1. Zoo Med flydende Betta Log

10. Det lille fiskehjem

Efter en hård dag med at svømme rundt og spise mad vil dine fisk gerne komme hjem, lægge sig på sofaen og se aftennyhederne … det ser det i hvert fald ud til med dette fantastiske akvarium, der er lavet af et antikt fjernsyn.

De små lænestole, sofabordet, lampen og endda tv’et – dette akvarium vil være fantastisk, hvis du kan finde et antikt tv til at sætte dit akvarium i, som er indrettet som på billedet.

Selv hvis du ikke kan det, kan du finde eller lave små stole, borde og sofaer, som i sig selv er søde nok til at skabe et bogstaveligt hjem for dine fisk.

Byg dit drømmehjem…Her er, hvad du har brug for:

 1. Miniature 1:48 skala plastik spisestue møbelsæt i spisestue suite

Det var nogle af de fedeste ideer til indretning af akvarier, der findes. Lad dig inspirere og tilføj nogle nye dekorationer til dit akvarium i dag!

Hvordan kan jeg dekorere mit akvarium?

Du kan bruge forskellige substratkombinationer som sand, grus og jord. Du kan også bruge sten, planter og drivtømmer for at få et akvarium, der ser naturligt ud. Du kan også prøve legetøj eller lego. Se vores idéer til akvarier på Pinterest.

Hvordan kan jeg gøre mit akvarium mere interessant?

For at gøre dit akvarium mere interessant kan du skabe et tema eller en ramme – f.eks. et undervandsslot eller en Buddha-helligdom. Du kan endda genskabe din yndlingsscene fra Star Wars.

Kan man putte plastiklegetøj i et akvarium?

Ja, de fleste legetøj og figurer af hård plast kan anbringes i akvarier. Men hvis du ikke er sikker på, om de er sikre i dit akvarium, kan du beskytte dem ved at bruge en akvariesikker fugemasse. Læs vores indlæg om DIY hjemmelavede dekorationsideer. 

Yderligere læsning: Se vores liste over vigtigt akvarieudstyr for flere gode ideer.

Hvis du har nydt dette indlæg, så del billedet nedenfor på Pinterest, så andre også kan få glæde af det. Tak for din støtte.

Leave a Reply

The Best Fluffy Pancakes recipe you will fall in love with. Full of tips and tricks to help you make the best pancakes.