10 bedste akvarieboblere og luftsten til dit akvarium

Akvarium Bubblers og luftsten kan skabe sjov og spænding i dit akvarium og samtidig hjælpe med at fremme den tiltrængte iltudveksling.

Akvarieboblere og luftsten giver bobler et sjovt og finurligt udseende, samtidig med at de forsyner akvariet med den nødvendige iltudveksling.

Nogle har endda LED-lys, der bringer spænding til dit akvarium, så du kan få det udseende, du ønsker, uden at det går ud over dine fisks sundhed og lykke.

Yderligere læsning: Lær hvordan du vælger, bruger, installerer og reparerer en luftpumpe til akvarier.

Quick Picks: De bedste valg til de bedste akvarie boblere og luftsten

  • Aqueon Flexible LED Bubbler Wand
  • Penn Plax Aquarium Air Stone
  • Micro Oxygen and CO₂ Bubble Diffuser
  • Pawfly fire-tommer luftsten med disk boblende diffusor
  • Aqueon Multi-Color Flexible LED Bubble Wand
  • WINOMO Bubble Wall Air Stone Tube
  • AQUANET akvarie luftsten
  • Lee’s Two-Inch Wooden Air Diffuser
  • MECO Svampefilter
  • Pawfly luftsten boble mineral kugle

Lad os nu komme ind på detaljerne.

1 Bedste bobletang til dit akvarium: Aqueon Flexible LED Bubbler Wand

Bedste Bobletang Til Dit Akvarium
Bedste Bobletang Til Dit Akvarium

Forbedre indretningen i dit akvarium med Aqueon LED Bubbler. Stavens fleksibilitet gør det muligt at bøje den rundt om akvariet.

Det er den perfekte accent. Der skabes et flimrende bobletæppe, som er fantastisk fremhævet med LED’er. At bøje den rundt om hjørnerne på en zigzagformet måde er den ideelle accent til et akvarium.

Staven kan bøjes til den ønskede form og begraves under gruset i akvariet.

Udover at være en unik tilføjelse til akvariet hjælper staven med at lufte akvariet og fremme den rette udveksling af gas i overfladen. Boblestangen, der er placeret i et akvarium, fungerer også som natlampe.

Du skal blot tilslutte boblerøret til luftpumpen, og så er du klar til at gå i gang.

Lyset får strøm ved at sætte en ledning i en stikkontakt. Lysene skaber ikke bobler, så boblestanden kan køre uden lysene. Desværre har lyset ikke en tænd/sluk-knap.

2 Pawfly 8 tommer Air Stone Bar Micro Bubble Diffuser til akvarium fisketank Hydroponics pumpe

Pawfly 8 Tommer Air Stone Bar Micro Bubble Diffuser
Pawfly 8 Tommer Air Stone Bar Micro Bubble Diffuser

Diffusoren har en luftreguleringsventil, der giver kontinuerlige jævne bobler. Enheden af høj kvalitet er fremragende til en betta, tetra, guppyer, rejer. Den er vaskbar, holdbar og stabil.

Luftdiffusorer skal rengøres hvert par måneder. Smid denne boblediffusor i en opløsning af en del blegemiddel til to dele vand. Hvis du lader den ligge i blød i 24 timer, bliver den så god som ny.

Skyl den godt, inden du sætter den tilbage i akvariet, nedsænk den og kør luft gennem systemet, da rester af blegemiddel dræber fiskene.

Du kan nemt tilslutte diffusoren til en pumpe og bruge den medfølgende sugekop til at placere den i akvariet.

3 Pawfly Four-Inch Air Stone Disc Bubble Diffuser

Pawfly Four-Inch Air Stone Disc Bubble Diffuser
Pawfly Four-Inch Air Stone Disc Bubble Diffuser

Pawfly fire-tommers luftstensskive tilføjer iltcirkulation til dit akvarium, og når den tilføjes til et hydroponisk vækstsystem, giver den energi til vækstløsningen, mens den belufter og cirkulerer næringsstoffer.

Den forlænger næringsopløsningens levetid, fremmer exceptionel vækst og hjælper med at holde rødderne sunde. Luftstenen skal lægges i blød i vand i ca. en halv time, før den bruges. Den er holdbar, kan vaskes og er sikker.

Stenen gøres mere effektiv ved at rengøre den ofte. Det ugiftige materiale holder fiskene sikre og sunde. De tre medfølgende sugekopper til nem montering gør det nemt at fastgøre den til et glat akvarium.

Den fås i to farver: grå og hvid. Den hvide er en ny version, der skaber en mere rigelig boblekaskade. Den kræver en kraftigere pumpe. Der er ingen metaldele, så luftstenen er sikker til saltvand brugt.

4 Bedste LED-boblestav til akvarier: Aqueon Multi-Color Flexible LED Bubble Wand

Bedste Led-Boblestav Til Akvarier
Bedste Led-Boblestav Til Akvarier

Aqueon fremstiller også en flerfarvet boblestav, der ikke kun giver en god luftning til akvariet, men også en smuk stemning.

På grund af enhedens fleksibilitet kan den formes, som du ønsker det. Den bøjer sig rundt om andre dekorationer i dit akvarium og danner et dekorativt bobletæppe.

Boblestaven er en smuk tilføjelse til et akvarium, og de strålende LED-pærer er justerbare og giver et fantastisk display. Belysningen er især nyttig som accent- eller natlys.

Displayet skifter automatisk farve med få sekunders mellemrum, men det har også en flerfarvefunktion, der giver mulighed for at tilpasse mulighederne til din fantasi.

5 WINOMO Bubble Wall Air Stone Tube

Winomo Bubble Wall Air Stone Tube
Winomo Bubble Wall Air Stone Tube

Denne, for det meste blå, WINOMO luftsten er lavet af blødt gummi og holdbart hårdt plastik. Røret er ca. 10 tommer langt og er ideelt til dine 10-gallon akvarier eller større.

Det medfølgende stik gør det muligt at sammenføje yderligere boblevægge, hvilket øjeblikkeligt skaber en spektakulær væg af bobler. Når du tilslutter luftsten, skal du sørge for at bruge en stærk luftpumpe.

Den holdes let på plads af to gummisugkopper, der producerer en enorm klæbekraft, der fastgør bobleren solidt til akvarieglasset.

6 AQUANET Aquarium luftsten

AQUANET Aquarium Air Stones er en attraktiv tilføjelse til et akvarium, og disse luftsten kan tilsluttes en luftpumpe ved hjælp af en 3/16-tommers slange.

Luftbobler stiger op til vandets overflade, bryder det op og skaber turbulens. Denne proces hjælper med at optage ilt i vandet. Det er ikke boblerne, der tilfører luft, men de trækker vandet med sig op til overfladen, så iltudvekslingen kan finde sted.

Luftstenene er med til at øge vandets bevægelse gennem hele akvariet og ikke kun i overfladen. Processen er effektiv med under grus- og svampefiltre.

De kommer seks i en pakke. De øger iltniveauet, blæser CO₂ af.

7 Penn Plax akvarie luftsten

Penn Plax Akvarie Luftsten
Penn Plax Akvarie Luftsten

Penn Plax Air Stone producerer en jævn boblestrøm, der skabes med denne ti tommer store luftsten.

Den kan også tilsluttes i en serie af flere sten kan bruges i store akvarier. Siderne på denne akvariebelufter er forlænget, så hvis du dækker den med grus, vil enheden blive holdt fast på bunden af akvariet.

Den er lavet af holdbart, plastik og kan skjules eller begraves, og den blå farve passer også ind i omgivelserne.

Den kan placeres hvor som helst.

8 Lee’s Two-Inch Wooden Air Diffuser

Lee'S Two-Inch Wooden Air Diffuser
Lee’S Two-Inch Wooden Air Diffuser

Lee’s luftfordeler i træ fås i størrelser på to og tre tommer og er fremstillet af helt naturligt lindetræ.

Den producerer superfine bobler på grund af den proces, hvor træet er skåret imod årerne. Øget effektivitet skabes af superfine bobler. Den fungerer fantastisk til at sprede CO₂ og skabe bobler i et beplantet akvarium.

9 MECO svampefilter

Meco Svampefilter
Meco Svampefilter

Dette svampefilter fra MECO bruger luftbobler fra en luftpumpe til at trække vand gennem filteret. Når luftboblerne løfter sig, suges vandet ud og erstattes af vand, der kommer ind i filteret. Den hvide filterpude i det øverste lag sørger for mekanisk filtrering.

Biokemisk filtrering finder sted i det andet lag ved hjælp af en sort biosvamp og grusede keramiske ringe. De understøtter bakteriekolonisering, der hjælper med at nedbryde skadeligt affald som nitrit og ammoniak.

Svampefilteret kan skylles ud i stedet for at blive udskiftet, hvilket sparer dig penge. Denne enhed tilsluttes til luftindtaget, der er placeret øverst på filteret, og er fuldstændig nedsænkbar.

10 Pawfly Air Stone Bubble Mineral Ball

10 Pawfly Air Stone Bubble Mineral Ball
10 Pawfly Air Stone Bubble Mineral Ball

Denne luftsten er et andet Pawfly-produkt, der er perfekt til at tilføre ilt og sænke CO₂-niveauet i dit akvarium. Den har en flad bund og en rund overflade, der gør det muligt at placere stenen stabilt.

Luftstenen er lavet af porøs sten som f.eks. kunstig vulkansk sten og har en metaldyse, der producerer rigtig fine bobler.

Mange faktorer spiller en rolle for at holde fiskene sunde, og luftning er et element. Et akvarium, der er korrekt beluftet, giver fiskene mulighed for at trække vejret ordentligt og fremmer sund bakterievækst.

Forskellige typer af akvarieboblere: Air Stones vs Bubble Wands
Når du overvejer ydelsen af Air Stones og Bubble Wands skal du bare vide, at deres effekt på beluftningen af dit vand er omtrent den samme, ingen af dem vil blive betragtet som overlegne i forhold til de andre.

Men når det kommer til de forskellige materialer, de er lavet af, og de effekter, de kan producere, skal du tænke dig lidt om.

Luftsten

Luftstenen består normalt af en lille blå porøs sten og nogle gange af kalketræ, som gør det muligt at sprede luft ind i akvariet som små bobler.

Luftsten giver typisk ikke mange effekter, men du kan købe luftsten i forskellige former og størrelser, som kan give rigtig fede bobbeeffekter.

Bubble Wands

En boblestav er typisk et fleksibelt stykke slange med et par huller, der kan formes for at give visuelle effekter og boblevand i dit akvarium.

Når du bruger en boblestang i dit akvarium, kan du forme den, så boblerne stiger op i forskellige mønstre, hvilket kan give en interessant baggrund.

Endelig kan nogle bobbeltænder have mulighed for LED-tilslutning, hvilket vil tilføje en anden dimension af farveeffekter til dit akvarium.

Kan du bruge flere bobletyllestave i dit akvarium?

Selvfølgelig kan nogle bobletyllestave sættes sammen direkte i akvariet. Eller du kan sørge for en luftrørsdeler, så luften fra din pumpe kan sendes til to separate boblestave.

Hvad gør en akvariebobler?

En akvariebobler, som kan være en luftsten, en luftstang eller blot et luftrør, der er placeret i vandet, “hjælper” med at ilte vandet, da boblerne skaber tilstrækkelig bevægelse på overfladen til, at ilt kan trænge ind i vandsøjlen.

Har et akvarium brug for en bobler?

Nej, alle akvarier har ikke brug for en bobler. Det er rigtigt, at boblere hjælper med at ilte vandet, men så længe du har tilstrækkelig overfladebevægelse i vandet, vil dine fisk kunne trække vejret. Mange HOB-filtre og canisterfilterudstrømningsanordninger som f.eks. spraybars og bakker vil forstyrre vandoverfladen tilstrækkeligt til, at iltning af vandet kan finde sted.

Kan man få for meget ilt i et akvarium?

Ja, ligesom med for meget CO2 kan for meget ilt også være dødbringende for dine fisk. Når det er sagt, er det meget usandsynligt, at en akvariebobler kan forårsage et for højt iltindhold.

Leave a Reply

The Best Fluffy Pancakes recipe you will fall in love with. Full of tips and tricks to help you make the best pancakes.